Liefde voor je werk (op zoek naar een baan)

Wat wilde jij vroeger als kind worden ‘als je later groot bent’?

Ik echt vanalles! Wat ik me zo kan herinneren: banketbakker, zangeres, grafisch ontwerper/ iets met tekenen, schrijver, (musical) Actrice, programma maker. Allemaal creatieve dingen. Ik wilde iets maken/doen waar anderen weer blij van zouden worden en in de tussentijd lekker ‘spelen’/ creatief zijn.

Toen kwam in mijn tienertijd het moment dat ik serieus moest gaan nadenken over vervolgopleidingen. En toen wist ik niet meer zo zeker of ik daadwerkelijk zelf dingen wilde gaan maken. Juist de ‘achter de schermen regelfuncties’ trokken mij het meest. En dan vooral functies waarbij ik lekker creatief kon dénken. Waarbij veel afwisseling was en er ingesprongen (geschakeld) moet worden op onverwachte zaken.

Nu ben ik 40 en ben ik weer op dat punt gekomen dat ik keuzes maak over wat ik wil worden als ik later groot ben. En vind ik het heel bijzonder dat ik blijkbaar niet zo heel erg veel veranderd ben sinds ik op de HAVO bij de decaan zat. Want dit wil ik gewoon nog steeds! (of alweer?)

Dusssssssss…….

Ken jij of ben jij een werkgever in regio Eindhoven die op zoek is naar een:

Achter-de-schermen-regelaar, ondersteuner, organisator, coördinator, officemanager (20-32 uur p week)

Oftewel in vacature jeukwoorden:

Een echte spin in het web, out of the box denkende alleskunner (en wat ik nog niet kan, wil ik leren!)

Bel, mail of app me dan! (de link brengt je naar mijn LinkedIn profiel met contactgegevens en mijn cv)

Want ik ben op zoek naar een afwisselende baan in een dynamische omgeving. Waar geen dag hetzelfde is, waar ik kan organiseren, plannen, regelen en ondersteunen. Want dan ben ik in mijn element en heb jij de meest gemotiveerde werknemer éver!

P.S.

Delen van dit bericht is heel lief! Als ik via jou een nieuwe baan vind, zorg ik dat vriendlief de patissier een lekker taartje voor jou maakt!!!

P.S.2 : Beide foto’s zijn door fotoheld Richard van Merode!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: