Leve de liefde

Ik hartje de liefde. En een van de uitingen hiervan, seks.  Je seksualiteit maakt een groot deel uit van je leven. Eigenlijk al van voor je geboorte (een jongens foetus kan al bij 26 weken zwangerschap een erectie krijgen!). Als alles naar behoren werkt, is het een waardevol onderdeel van je leven, maar als je problemen ervaart, dan kan het je hele leven beïnvloeden.

Daarom begon ik met de opleiding seksuologie. (dat weetje over die foetus met z’n stijve tampeloeres, wist ik van tevoren nog niet)(dus nu al vette winst die opleiding).

Het leek mij een geweldige combinatie met het jongerenwerk dat ik al deed, als toevoeging een aantekening seksuologie erbij. Maar nu ik bezig ben, wil ik er misschien wel iets mee, helemaal los daarvan.  Uiteindelijk weet ik het nog niet, maar ik weet wel dat ik heel veel interessante dingen leer.

Die ik hier ook (gedeeltelijk) ga delen.  Omdat het kan. Omdat ik het leuk vind.

Ik hartje de liefde

 

Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s